28 Jul 2009

Ofis Baru...

Ramai yang dah mula menanya ofis mak Amin yang baru sebenarnya kat mana? Haaa, sebenarnya saya dah bertukar ke ofis baru seperti yang tertera di atas. Alhamdulillah, dah rezeki agaknya, pada tanggal 1 Julai yang lepas saya telah dinaikkan pangkat dan ditempatkan di sini. Janji dapat keje dalam KT, tak jauh daripada suami dan anak. OK lah tu kan...
Ofis baru ni lebih dekat dengan our house, 1 km je... Memang dekat lah... lunch hour pun sempat balik rumah makan nasik dan solat kat umah. Jangan jeles ye...
Apapun rasa sangat rindu dengan member di HSNZ yang sangat caring dan teamwork spirit yang tinggi...
Harap saya boleh menyesuaikan diri dengan budaya kerja di tempat baru. Wish me luck ya!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails