26 Jul 2009

Horse Riding

Kudaku Lari Gagah Berani.... Inilah dia equestrian cilik pertama bagi kategori budak yang masih memakai diapers..... heheheh... sempena Pertandingan Jet Ski kat Pantai Batu Burok last week, adalah macam- macam booth yang dibuka sepanjang pantai ni. Macam pestala katakan.
Disebabkan Encik Suami terpaksa outstation ke Putrajaya selama 2 hari, maka mak Amin dan Amin punyalah cari aktiviti untuk memenuhi masa lapang... Bagus punya aktiviti nih...
Bayar untuk 3 pusingan kecik kuda ni adalah RM3... Amin tak nangis langsung dan nampak enjoy betul sambil menunggang kuda ni. Siap bye bye lagi dengan horse tu. Maknya masih pakai baju kurung balik keje... (macamana nak ride the horse dengan attire macam ni...)

Balik darpd outstation, terkejut abah Amin nengok gambor Amin atas kuda.
Kenapa, tak percaya ke?

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails