30 Jul 2009

Aquaria @KLCC

Sebenarnya, entry ni patut dibuat lama dah. Semasa husband berkursus kat KL dulu, selama 5 hari 4 malam, mak Amin pun ikut sekali. Bukan selalu dapat jalan- jalan ni. Kebetulan hanya hubby sorang je daripada ofis dia yang kena attend kursus tu, jadi layak untuk stay hotel. Kami cari hotel yang strategik, di samping rate yang murah, jumpalah Hotel Brisdale kat Chow Kit tu...
Masa hubby sibuk berkursus, mak Amin dan Amin berjalan- jalan sekitar KL naik public transport dan teksi. Penat juga kekadang tu kena dukung Amin, tapi pikir bila lagi nak bawak berjalan- jalan. So, satu hari tu kami pergi ke Aquaria @KLCC. Time tu hari keje, jadi taklah ramai sangat orang.
Kebetulan masa jalan- jalan dan tengok ikan dalam tu, staff tengah kasik ikan makan... Best gak tengok. Amin suka tengok ikan Arapaima yang besar tu... Tapi, sincerely saya lebih prefer Underwater World Langkawi... Harga tiket Aquaria ni mahal gak, tapi not to my expectation...

Lepas tengok je ikan yang makan, Amin dan mak Amin pun nak makan jugak. Kami berdua singgah ke Burger King dalam KLCC tu. Banyak betul Amin makan fries, memang dah lapar ni... Seronok juga dapat jalan sekali- sekala macam ni... Bila agaknya nak turun KL lagi, sekarang tengah Mega Sales kan...

1 ulasan:

Nina Rizwina berkata...

kalau amin nk tgk ikan arapaima...meh la dtg tempat keje aunty...ada ikan arapaima..dalam kolam sebelah bangunan ofis aunty..hehehhe..bawak roti sekali utk kasik makan ikan...nyum..nyum..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails