20 Jul 2012

Niat Puasa dan Berbuka

Selamat Berpuasa RIS-FAMILI ucapkan kepada semua.
Masih ingatkah niat berpuasa dan niat untuk berbuka? Maklumlah Ramadan hanya sebulan sekali.
Terjumpa semasa google dan jadi berkongilah info yang dijumpai di blog ini. Yang baik kita sama-sama kongsi. Tak kisahlah samaada sudah lupa atau masih segar diingatan. Marilah kita sama-sama menyegarkan (translate utk refresh) ingatan kita dengan niat berpuasa dan berbuka.

2 Jul 2012

Mini Legoland



    Kat Johor dah nak buka Legoland, kalau tak silap rasanya pada bulan September nanti. Tak tahulah bila nak sampai kat sana, tunggu kalau ada sesapa nak sponser tiket free (tiket bas dan tiket legoland). Sememangnya permainan lego ini adalah antara permainan kegemaran Amin sejak dari kecil lagi.

    Untuk mendapatkan auranya, jadi Amin pun nak buka mini Legoland kat rumah. Amin pun membina replika untuk melengkapkan mini Legoland untuk diletakkan di satu sudut rumah. Dan mini Legoland ini lain dari yang ada kat Johor tu. Amin punya adalah mini Legoland ala muzium atau zoo sebabnya replika yang dibuat adalah replika haiwan.

Jom lihat mini Legoland Amin.

Lego Buaya
Lego Kuda dan Burung
Lego Ikan, Kuda Laut, Kucing dan Ular

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails