22 Jun 2009

Suatu Petang di Teluk Ketapang



Petang Sabtu lepas bawak Amin main pasir di Teluk Ketapang, Seberang Takir. Bagi orang luar yang tak tahu atau tak pernah datang KT, boleh try datang sini makan sotong celup tepung, ikan celup tepung, udang celup tepung , etc. Agak ramai juga yang melepak di sini petang- petang. Namun begitu, tak dapat dinafikan pantai Batu Burok lebih happening dan ramai family members. Kalau kat Teluk Ketapang lebih kepada pasangan bercinta... Amin sampai tak nak balik sebab suka sangat main pasir...
Kami cuma beli keropok lekor dan jeli kelapa je sambil tengok laut... Best jugak apa...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails