1 Jun 2009

3 Sepupu SELAMA- Selamanya

Eh, apasal lak SELAMA kat title tu huruf besar... Last week balik Selama, jadi nilah sepupu Amin kat Selama yang kebetulan ada di kampung sebab maknya dapat baby baru... MIL saya dapat cucu yang ke--17 ! Daripada 17 orang cucu ni, seramai 3 anak dara dan selebihnya anak teruna belaka... Kalau balik semuanya memang meriah dan gamat seisi rumah... memang happening habis!
Cadangnya nak amik gambar baby latest edition, tetiba lak kamera ketandusan bateri... Jadi sorilah tak dapat nak update ya. Yang berdiri sebelah Amin tu namanya Aya, kakaknya Ayu...
Aya ni sebaya je dengan Amin, tetapi disebabkan dia ni pompuan jadi dia selalu diet , nak jaga badanlah katakan, so maintain comel lote je... taklah seperti Amin yang tinggi dan mantap ni, hahaha...

(Perasan tak semuanya tak senyum... sebab kena marah dengan photographer sebab asyik tak stand still bebudak ni, mana nak jadik gambo)

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails