28 Jun 2009

Holiday/ Family Day DOSH 2007

Pada bulan Julai pada tahun yang sama lak, kami sekeluarga ke Terengganu (waktu tu tak sangka langsung yang akan berpindah ke Terengganu)... Sebenarnya pejabat husband ada organize family day di KT ni, dan setiap family yang pergi akan diberi subsidi RM 100... Lepaslah duit minyak kitorang.

Tapi, time ni tak jalan ke mana pun sebab mak Amin kena jaga Amin kat hotel.. Kitorang menginap di KT Beach Resort... Hotel biasa- biasa je. Jadi tak banyak snap picture. Waktu ni Amin dalam umur 9 bulan macam tulah...

Tapi, masih tak miss melawat Pantai Batu Burok... Sebab abah memang suka ajar Amin mengenali alam semulajadi. Sekarang dah stay KT, every weekend boleh ke pantai...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails