28 Jun 2009

Holiday di Langkawi Nov 2007

Masa holiday ni, mak Amin kena ganti kursus yang sepatutnya bos pergi. Tapi bos ada hal, jadi saya kena ganti secara adhoc, tak apalah... merasalah stay di Awana Porto Malai Beach Resort, Langkawi.

Nampak tak jeti dia belakang tu... Nampak sangat klasik kan... Siapa yang kaya tuh bolehlah naik trip mengelilingi Langkawi... Bot mewah pun ada, bot sederhana mewah pun nampak ada.

Sebelum ke Langkawi, kitorang sempat bermalam di Seri Malaysia Alor Star... Fountain depan Seri Malaysia ni memang menarik... Amin lak bagi posing yang menarik. Gambar selepas bekpes ni, bip Amin pun tak sempat nak tanggal.

Lepas mak habis kursus, sempatlah ke pantai Tanjung Rhu. Nampak kan mak Amin masih berbaju kurung lagi. Amin sejak kecilnya memang sangat sukakan pantai... Awana Porto Malai ni sangat bagus untuk tujuan holiday atau honeymoon, cuma jauh sikit daripada tempat shopping di Langkawi. Bilalah agaknya nak ke Langkawi lagi ni...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails