26 Jan 2012

EPISODE 6: PERCUTIAN KELUARGA; SURPRISE BDAY PARTY BUAT KAK CHOR!

2nd day percutian keluarga semasa yang lain- lain sedang mandi kat Waterpark, mak Amin buat plan sendiri.... Organize surprise bday party. Kawan mak Amin dari Penang siap hantar kek ke Bukit Merah. TQ Anne!
Sementara tu goreng kepok lekor dan buat ayaq tea...
Nilah rupa rainbow kek dan cupcake yang Anne buat. Sedap, tak manis sangat
Hahahahah... Ni gambar beramai- ramai.... Kak Chor macam terkejut jugak.
Mak beri hadiah kat kak Chor... Tapi kak Chor perasan orang lain pun dapat hadiah gaks...
Dapat fridge magnet Birthdays To Remember yang Ris Famili buat sendiri... Jadi semua orang akan senang nak ingat birthday masing2....
Amin memang sangat teruja bab tangkap gambar, esp dengan Tok Megat
Mak Yang nak kasik hadiah gak. Cekak felt hasil kraftangan Nina Rizwina. 
Tu dia, Humaira dengan cekak baru. Tapi baby tutup mata terkena flash camera...
Sesi makan- makan dan beramah mesra sesama ahli keluarga.
Kan namanya percutian keluarga ni untuk merapatkan hubungan sesama kita sefamili?
Harap tercapailah matlamat tu...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails