21 Jan 2012

Happy Birthday Mum

Baru-baru ni adalah Hari Ulangtahun Kelahiran Mak dan Amin tak melepaskan peluang untuk meraikan Hari Lahir mak. Kek di atas yang tertulis 'Happy Birthday Mum' khas dibuat untuk mak tapi Amin pun tak melepaskan peluang makan. Yummy.
Selain ucapan di mulut, Amin minta abah tolong tuliskan ucapan 'Happy Birthday Mom' di white board bagi mewakili Amin dan Humaira. Maklumla Humaira kecil lagi, mana tahu nak tulis.
Bergambar sebelum aksi makan. Sedap gak kek ni. Walaupun hanya secara mengejut, namun semuanya berjalan dengan sempurna.
Semoga kasih saya mak terhadap famili sentiasa berkembang mekar. Menjadi muslimah yang solehah dan dikurniakan kesihatan yang baik. Kami semua sayang mak.

4 ulasan:

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

ris-famili.blogspot.com berkata...

@Emmet
Terima Kasih Emmet. Blog picisan je ni. Rajin-rajinla berkunjung.

Denaihati berkata...

kalau xterlambat nak ucap happy birthday n moga panjang umur.

ris-famili.blogspot.com berkata...

@Denaihati
Terima kasih Denaihati, masih belum terlambat rasanya (walaupun dah sebulan).
Bangga juga dapat kunjungan dari otai blogger ni. kunjungan yg amat saya hargai.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails