6 Okt 2012

Happy Birthday | Amin Dah 6 Tahun

      Tahun ini umur Amin cukup 6 tahun pada 4 Oktober 2012. Jadi mak & abah merancang untuk mengadakan majlis hari jadi Amin bersama-sama kawan tadika kerana ini adalah tahun akhir di tadika sebelum masuk darjah 1 nanti. Dari umur 4 tahun Amin berada di tadika ini. (2 & 3 tahun di Taska Rossa di seberang jalan je). Majlis ini disambut oleh Amin bersama-sama rakan setadika dan guru tadika je sebab mak dan abah kerja masa ni. Walaupun mak dan abah tak de masa majlis ni, tapi semua persiapan disediakan oleh mak dan abah. Birthday kali ini bertemakan BEN 10 dan dipilih oleh Amin sendiri. Kek birthday, baju, kasut dan topi ada imej Ben 10. 
      Ramai juga kawan Amin yang hadir semasa majlis ni, rasa-rasanya hampir 50 puluh orang jugalah. Maklumla dibuat di tadika, semua rakan ada termasuk rakan-rakan kelas lain yang sebaya dengan Amin.
      Balik saja dari tadika, terus Amin manceritakan keseronokan sambut birthday bersama-sama rakan. Tak lupa juga di tunjukkan set alat tulis yang tadika bagi sempena birthday.

Dengan ini tengok je la gambar-gambar sambutan birthday Amin;
Ucapan Oleh Mak & Abah di Whiteboard Rumah
Sambutan Birthday bersama Rakan
Ucapan Oleh Rakan & Cikgu Tadika Rossa

Tiada ulasan: