29 Ogo 2009

Amin Tak Sehat...

Amin tak sehat, since hari Isnin... Dan hari ni hari Sabtu pun Amin belum 100% recover. Dah 2 kali ke klinik... Walaupun tak buat ujian darah, tapi disebabkan budak- budak kan golongan yang berisiko, jadi Amin pun kena amik syrup Tamiflu ni (treated sebagai patient H1N1 juga)...
Dan mak Aminlah paling risau minggu ni. Kebetulan lak, abah Amin ada keje outstation ke KL. Flight ticket semua dah beli, jadi takleh nak cancel...
Harap- harap Amin cepat sembuh. Syukurlah mak abah Amin tak apa- apa buat setakat ni. Ris Famili anggap ini dugaan di bulan Ramadhan ni...

1 ulasan:

nina berkata...

sian amin..semoga amin cepat sembuh yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails