23 Mei 2009

Tanamkanlah Minat Suka Membaca

Hari ni cuaca kat KT romantik semacam. Nak kata mendung, tak hujan pun. Nak kata panas, baju tak kering pulak. So, nak plan ke mana- mana risau halfway hujan lebat. So, we decided pergi ke Tganu Public Library. Jom layannnn...

Sorilah guys, takleh bawak kamera masuk library nih... Jadi melepaslah nak tangkap gambar Amin tengah baca buku. Sudahnya amik pic Amin dan abahnya kat luar library ni. Apapun, compared to Ipoh Public Library , yang Terengganu punya lebih menarik dan colorful, especially Kids Area. Ada play area lagi.

Ni bukan 1st time kami ke library ni... Dah jadi macam aktiviti tetap every fortnight or once a month. Sekali pergi, borrowed 6-7 books, semua untuk Amin. Tanamkanlah minat membaca untuk anak- anak kita ya kawan- kawan.

Adios!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails