24 Mac 2017

Cuti-cuti Malaysia - Ecopark

Cuti sekolah baru ni @21.3.17, RIS-FAMILI sekadar bercuti secara jimat kos. Tempat yang menjadi pilihan adalah Spritzer Eco Park
Nak tau sebab apa percutian jimat kos? Tengok gambar kat atas ni. Yesss... free entrance je.
Lokasinya adalah seberang jalan je dengan kilang memproses air mineral spritzer / cactus. Tak jauh dari bandar Taiping.
Tak la begitu luas tapi redup je sebab dipayungi oleh pokok. Antara tarikan adalah 'cactus rock', sudut 'forever love', kawasan mini golf (free je kalau nak main, alatan bawa sendiri) dan pemandangan yang menarik.
Bagi RIS-FAMILI sesuailah untuk bawa famili bersantai memandangkan terletak dalam lokasi nak balik kampung. Tapi kalau semata-mata dari jauh nak ke sini saja macam tak berbaloi pula kerana tak la besar mana taman ini. Namun jika dah ada di Taiping, apa salahnya terus ke sini.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails