15 Feb 2016

Happy Birthday | Flashback Birthday Humaira @ 4 Tahun


 Imbas kembali gambar 2015 lalu kerana terlupa nak update pada Februari lalu. Jadi walaupun dah terlambat setahun, kena update juga sebab ini kan online diary.
Sambutan birthday ke 4 juga dibuat disekolah sebab hari birthday jatuh pada hari sekolah. Lagipun kawan-kawan ramai untuk sama-sama meraikannya di sekolah. Sambut dengan kawan lebih meriah dan kawan-kawan pun boleh tumpang makan kek.
Ini masa Humaira dikelilingi oleh boyfriend-boyfriend yang sekelas dengan Humaira. Nampak diorang dah tak sabar nak makan kek birthday Humaira.
Ini pula kawan-kawan perempuan yang sekelas dengan Humaira. Comel-comel semuanya terutama sekali yang menyambut birthday.
Cikgu kelas Humaira pun nak bergambar bersama birthday girl. Sambil bergambar bolehlah cikgu bagi hadiah. Besarnya hadiah tu.
Salah satu agenda sambutan birthday adalah makan kek. Mmmm sedapnya kek coklat ni. Tapi tak sempat nak ajak akak-akak dan abang-abang semua sebab kawan Humaira dah makan kesemuanya.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails