26 Dis 2011

Episod 3 : Percutian Keluarga - Departure

Salam semua, sambung episod 3 pula. Sebelum bertolak, sekretariat logistik memberikan taklimat ringkas mengenai percutian keluarga.
Masing- masing excited bila tengok buku programme. 
Ada acara favourite semua orang.
Kemudian, acara mengagihkan goodies bag.
Ayahanda Megat selaku Yang Dipertua JK Percutian Keluarga menyampaikan hadiah kepada setiap keluarga.
Amin pun excited jugak dapat bag!
Inilah sesi yang penting---> sesi taklimat daripada Bendahari Percutian keluarga.
Dialah yang pegang semua duit RM5500 tu (untuk perbelanjaan 4 hari 3 malam)
Sesi agihan duit minyak, toll dan parking kepada setiap famili.
Jadi, setiap famili tak perlu keluarkan duit sesen pun, semua dah masuk bajet.
Amin ingat dapat duit raya!
Ahli keluarga baru---> Salman. Welcome to the famili.
Bebudak ni awal- awal masuk keta. Takut kena tinggal.
Abah dan mak memang tak missed bawak basikal, nak berkayuh kat Bukit Merah nanti.
OK, semua dah masuk kereta???
Ni masa baru start enjin keta tapi tak masuk keta lagi.
Setelah kira2 45 minutes driving, dah sampai ke Bukit Merah dalam pukul 12.00 tengahari.
Bebudak excited, memang tak tido.
Abah booking katil siap- siap.
Ni gambar salah satu apartment daripada 3 apartment yang disewa untuk 4 hari 3 malam. 
Siapa interested, nak nombor contact bolehla beritahu Ris-Famili.
End of Episode 3, tunggu next episode ya!

2 ulasan:

Cikli berkata...

sakan hang enjoy no.

ris-famili.blogspot.com berkata...

@Cikli
Tumpang enjoy...
Memang berbaloi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails