30 Okt 2011

Bukit Merah Kami Datang

Hujung bulan September lalu, RIS FAMILI berpeluang untuk ke Bukit Merah Lake Town. Sambil berkursus, bawa sekali famili bercuti. Tapi dapatlah bersama-sama famili selepas pukul 5 petang dan malam sahaja kerana tuntutan kursus. Disebabkan itu juga aktiviti mandi hanya berjalan di kolam renang apartment merangkap hotel sepanjang 3 hari dua malam di Bukit Merah. Tapi berbaloi juga kerana kolam renang hotel ni memang besar. Lagipun dalam bulan Disember nanti, Insya Allah RIS-FAMILI akan ke sana lagi dan tentunya ke Taman Tema pula. Sesi kali ni kiranya macam sessi survey bagi persediaan sesi Disember nanti.
Bercakap tentang kolam renang, dah tentunya si Amin la yang beruntung sekali kerana memang dah menjadi kegemaran dia kalau hotel ada kolam renang.
Kolam renang pun besar dan bersih. Yang Amin mandi ni kolam untuk kanak-kanak je, kolam utk dewasa nun di sebelah sana. Amin je yang bermandi-manda sambil berenang ke sana sini. Mak, abah dan baby jadi pemerhati je.

2 ulasan:

Cikli berkata...

ini nostalgia hari keluarga tahun 2001 atau 2002 ni.
cabutan bertuah, aku dapat set bellina.

ris-famili.blogspot.com berkata...

@Cikli
Oooo.... nostalgia lama dah tu. Masa tu aku tak join sbb boikot. Hahahaha....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails