5 Feb 2010

All Out!


Hai semua... Sudah lama tul mak Amin tak menulis dalam blog nih. 
Dek kesibukan keje, mak Amin 
jadik urus setia bagi satu function kesihatan ni. 
Ermmm this year team farmasi telah diberi amanah dan kepercayaan untuk jadik urus setia... Urus setia segala- galanya lah, take turn dengan unit lain every year.
Ni masa sesi motivasi macamana nak jadi a good leader, ada sesi game lak nak menceriakan keadaan. 
Best gak aktiviti nih. Participants semuanya pegawai kanan kat jabatan kesihatan.


Tahun ni sempena langkah perbelanjaan berhemah, persidangan ni buat kat Wisma Peladang je. 
Bukan di hotel, memang save betul. 
Kesian kat participants yang terpaksa berebut parking. 
Tempat parking memang masalah. 


Sebelum mula, Amin dan mak sempat posing kat tempat VIP. 
Amin lak yang  terlebih excited.



Ataupun mak yang sebenarnya excited?
Heheheh...




Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails