19 Dis 2009

Upin dan Ipin di Library KT


Salam semua. Secara kebetulan,
buku library yang dipinjam memang dah dekat nak sampai tarikh luput.

Jadi, Ris- Famili decided outing famili pada hari Sabtu adalah trip to library.



Hari Sabtu memang hari aktiviti di library KT. 
Ada macam- macam aktiviti yang dijalankan, dari pagi sampai kul 12.00 tghari.


Hari ni, agendanya adalah cara- cara membuat origami.
Tapi, bagi budak yang baya Amin ni, 
aktivitinya main segala permainan yang disediakan dalam bilik aktiviti tuh.

 Tengok,  telinga saya panjang macam rabbit.
Main plak dalam pondok yang disediakan.



Cuba tengok, apa yang ada di luar sana tu....


Berposing di luar pondok, ada 3 pondok sebenarnya. 
Berebut- rebut budak nak main...


Nasib Ris Famili baiklah...
Upin dan Ipin pun datang library hari nih...



Betul, betul, betul...
Tapi, nak bergambar dengan Upin Ipin kena bayar kepada photographer.


Sudahnya, kita tangkap gambar macam ni jelah Amin, jimat sikit.
Heheh...


Haaa, tangkap gambar reramai macam ni tak kena bayar laks.
Oopet pun ada, baru best...





Dah dapat bende yang dia nak dalam plastik bag tu.
Tengok muka dia, ceria sikit.



Nilah dia T-Shirt yang Amin dapat.
Muka dah muram balik, Amin dah mengantuklah...
Bye, bye!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails