6 Ogo 2019

XOX | Telco Patuh Syariah


1. Mencari talian telefon untuk digunakan samada untuk diri sendiri atau famili?
2. Mencari yang tak perlu fikirkan komitmen pembayaran setiap bulan?
3. Mencari talian yang luas liputan di serata Malaysia?
4. Mencari talian yang patuh syariah?

Jawapanya sudah tentunya XOX.

Ni sebabnya...

1. Starter kit prabayar hanya RM10 dan di dalamnya ada RM5 airtime dan 1800 sms*. Jika anda bertukar dari telco lain, secara automatik anda dianugerahkan 28 bulan tempoh sah. Jadi sebarang airtime, sms dan data yang tak digunakan di bawa ke depan.
Jika anda ambil nombor baru, perlu topup RM50 dalam tempoh 30 hari untuk mendapatkan tempoh sah 28 bulan tersebut.

Nanti dulu, jika semasa pengaktifan pertama anda membeli data 10GB, XOX akan menambahkan lagi 10GB data kepada anda untuk digunakan selama sebulan,


2. Tak de masa nak topup setiap bulan atau terlupa topup diakhir tempoh sah tidak lagi menjadi kerisauan kerana XOX memberikan tempoh sah selama 28 bulan. Dan tiada lagi kredit, data atau SMS yang hangus kerana semuanya akan dibawa kebulan-bulan seterusnya.


3. Liputannya pun luas kerana menggunakan talian Celcom. Dimana ada liputan Celcom, disitulah juga ada liputan XOX.


4. Patuh Syariah. Ya, XOX telah diperakui patuh syariah sejak 2016 lagi. Jadi jangan ragu-ragu menggunakan perkhidmatan XOX ye. Sama-samalah kita menyokong telco yang diperakui patuh syariah.


Bagaimana nak mendapatkannya? Mudah saja. Tak perlu bersesak atau mencari kawasan parking. Hanya buat dihujung jari je. Kami memudahkan anda.

Jika nak join XOX, scan je QR code ini. (Atau boleh juga klik gambar QR code ini)

 https://tinyurl.com/XOX2019

Lepas tu pilih samada nak pilih nombor baru atau nak kekalkan nombor yang sediada.
Kalau nak guna nombor baru, klik 'refresh number' sehingga nombor yang dikehendaki keluar. Jika nak guna nombor sediada pula klik 'switch over' dan seterusnya lengkapkan maklumat yang diperlukan.


Tunggu je depan rumah sebab sim kad tersebut akan dihantarkan ke rumah. Dah dapat nanti, hanya aktifkan kan kad tersebut dan bolehlah digunakan serta merta selepas pengaktifan.

Nak tau lebih lanjut sila klik ----> https://NakXOX.wasap.my

Tiada ulasan: