13 Mei 2012

SELAMAT HARI IBU

Tiap hari adalah hari ibu. Ehhh... macam biasa dengar pula ungkapan seumpama itu.

Khamis baru ni Amin ada buat kad hari ibu khas untuk ibu atau dia lebih mesra panggil MAK. Kad ni dibuat di tadika bersama-sama kawan. Balik je tadika terus dia bagi kad yang dia buat untuk mak kesayangan beliau. Ni la kad yang dia buat.
Muka depan Kad
Isi Dalam Kad

Esoknya Amin ajak mak makan spesel kat kedai bagi meraikan hari Ibu. Terima kasih mak kerana menjadi ibu (mak) yang terbaik untuk kami.

Tak lupa juga ucapan hari ibu untuk pembaca yang merupakan para ibu. Selamat Hari Ibu.

Nota : Tahun lepas pun Amin ada buat kad gak (kad atas paper plate) tapi lupa nak masukkan ke dalam blog ni.

2 ulasan:

Denaihati berkata...

selamat hari ibu diucapkan pd ibu-ibu. comel kad tu.

ris-famili.blogspot.com berkata...

@Denaihati
Terima kasih Denaihati. Sudi-sudikan berkunjung sini.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails